30 ago 2012, 12:12

Разпръсната до доказване на противното 

  Poesía » De amor
767 0 15

---

Не ме търси във виното и хляба -
превтасах и презрях от недоглеждане.
Пресядах ти, но цяла ме изяде,
а жилото ти стръвно ме изцеждаше.

Днес капка няма - даже за преливка
във стомната с невидимо присъствие.
Виното ти без мене пò е пивко,
от мойто - само Дявол би възкръснал.

Съдинката се пръсна на парчета.
Ще вляза през окото ти с отломките -
да глождя там полепнала, додето
не ме сбереш от дъното на стомната...

---

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??