9 nov 2018, 21:32

Разрошен спомен, само потърпи... 

  Poesía » Otra
795 11 18

Разрошен спомен ръсва скреж по устните,
очите - заледени езера.
И зъзнат в мрака шансове пропуснати.
И помъдрях, но ти не го разбра.

 

От тихи звуци, ледени вибрации,
отдавна песента ми оглуша.
С невидими, но мощни осцилации,
душата - лед, в питието ти троша.

 

Заспивам. Чакам лястовица - бялата.
И слънцето леда да разтопи.
Със зима в края, с пролетта в началото...
Разрошен спомен, само потърпи...

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??