22 dic 2018, 18:13

Разстояние 

  Poesía » De amor
285 0 0

Много яко

е да си със някой,

с който любовта върви.

Тъпичко е, след това

обаче самота.

Ни в хор свали!

Тя със лък от гордост и стрели

във конски впряг,

стреля безразборно...

грозно право във сърцето пак!!!

Да се отърсиш дума да не става,

любовта за близост повелява.

Чакаш я и виждаш, но уви

от теб стърчат пак грозните стрели,

дошли от този конски впряг

неспиращ да те следва пак!! 

© Евгени Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??