22.12.2018 г., 18:13 ч.

Разстояние 

  Поезия » Любовна
284 0 0

Много яко

е да си със някой,

с който любовта върви.

Тъпичко е, след това

обаче самота.

Ни в хор свали!

Тя със лък от гордост и стрели

във конски впряг,

стреля безразборно...

грозно право във сърцето пак!!!

Да се отърсиш дума да не става,

любовта за близост повелява.

Чакаш я и виждаш, но уви

от теб стърчат пак грозните стрели,

дошли от този конски впряг

неспиращ да те следва пак!! 

© Евгени Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??