Много яко
е да си със някой,
с който любовта върви.
Тъпичко е, след това
обаче самота.
Ни в хор свали!
Тя със лък от гордост и стрели
във конски впряг,
стреля безразборно...
грозно право във сърцето пак!!!
Да се отърсиш дума да не става,
любовта за близост повелява.
Чакаш я и виждаш, но уви
от теб стърчат пак грозните стрели,
дошли от този конски впряг
неспиращ да те следва пак!!
© Евгени Илиев Все права защищены