Ще срещам твоите очи
и поглед в устните ти аз ще впивам.
Ще чакам думите ти, но, уви,
тъй много са стените помежду ни!
Понякога ще пращам своя полъх –
тръпчив дъх от давното ни минало
Парфюм от лятна нощ, небрежна младост.
Горчива чаша вино за две изгубени души...
© Я Todos los derechos reservados