20.08.2013 г., 21:30 ч.

Разстояние 

  Поезия » Любовна
659 0 0

Ще срещам твоите очи

и поглед в устните ти  аз ще впивам.

Ще чакам думите ти, но, уви,

тъй много са стените помежду ни!

 

Понякога ще пращам своя полъх –

тръпчив дъх от давното ни минало

Парфюм от лятна нощ, небрежна младост.

Горчива чаша вино за две изгубени души...

 

 

 

© Я Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??