Аз съм далеч от теб.
Дали това е достатъчна любов или силни характери, няма значение.
Защото сме от тези, които могат да се справят.
Защото ценим времето, когато сме заедно и чакаме с нетърпение следващият път.
Защото си вярваме.
Истинската връзка се гради върху доверие.
Защото не е важно кой иска мен, когато аз искам теб.
Защото трудните времена все някога свършват, силните хора - не.
© Стилияна Todos los derechos reservados