Jul 14, 2017, 7:50 AM  

Разстояние 

  Poetry » Love, Free verse
818 2 5

Ти си далеч от мен.

Аз съм далеч от теб.

Дали това е достатъчна любов или силни характери, няма значение.

Защото сме от тези, които могат да се справят.

Защото ценим времето, когато сме заедно и чакаме с нетърпение следващият път.

Защото си вярваме.

Истинската връзка се гради върху доверие.

Защото не е важно кой иска мен, когато аз искам теб.

Защото трудните времена все някога свършват, силните хора - не.

© Стилияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??