На Никола Вапцаров
Кръв и два куршума.
Химикал.
Танц във лятна шума.
Карнавал.
Клони побледнели
от вина.
Облачни постели
и мъгла.
Кръв и два куршума.
Химикал.
Отлетели думи.
Листът - бял.
8.02.2018 08.30
© Мария Димитрова Todos los derechos reservados