Разумът ти вменява: "Остави я!"
Сърцето те уверява, че ще боли.
И тази вътрешна борба - тя те съсипва!
И теб, и мен - погубва ни, нали!?
Обидни жестове и толкова жестоки!
Думи като киселина разяждащи.
Спрямо онази, която казваш, че обичаш.
Онази, която вече ненавиждаш ти!
Зная, че каквото и да кажа,
ще ми отвърнеш хладно: "Замълчи!"
Не чувствайки вина за нищо,
за теб медалът не е с две страни!
Не спира сърцето наивно да се надява,
че любовта може и ще победи!
Но разумът - той не прощава!
Разбрах, на него днес заложи Ти!
© Виолета Todos los derechos reservados