3 nov 2015, 22:37

Развод - постскриптум 

  Poesía » Parodias
521 0 2

Развод - постскриптум

 

Разстрел и след разстрелa — червеи.

Това е толкоз просто и логично.

Но в бурята ще бъдем пак със тебе,

народе мой, защото се обичахме.

Н. Й. Вапцаров

 

Развод и след развода - плащане.

Това е толкоз просто и логично.

Готови сме за гуши да се хващаме

ний, дето тъй дълбоко се обичахме.

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Основанието за раздяла, е единствено изневяра...!!!
    Това е толкоз просто и логично...!!!
  • Не съм преживяла развод, но бях свидетел на драмата.... нещо ужасно след голяма любов
Propuestas
: ??:??