4 sept 2022, 10:03

Развръзка 

  Poesía » Otra
134 0 0

Пак дъжд, пак – локва.

Пие куче бездомно.

Аз пак съм с рокля.

        Уж семпла и скромна –

с връзки, къса, без пръски,

но пак някак… дръзка...

 

          Съдба бронеломна!

 

https://www.youtube.com/watch?v=KV0P9TNLoy8

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Гълъб се къпе
след дъжд в мътна локва.
Кола прелетя.
Локва – на рокля,
гълъб пернат – без локва, ...
  204 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??