РЕАЛНОСТ
В този свят на фалш и лъжи
срещнаха се нашите души.
Бях объркана, свенлива,
а сърцето ми препускаше кат’ самодива.
Срещнах те и осъзнах,
че да си искрен не е грях,
да обичаш и да се раздаваш,
всичко случващо се с теб да осъзнаваш.
Да усещаш, че сърцето ти ще изхвърчи,
щом във мислите, в съзнанието с него искаш да си ти.
Да разбираш, че до днес, до този миг,
сам си бил, невзрачен, а с него вече си велик.
Всеки ден да ставаш с мисълта,
че ще го срещнеш и с него ще си ти сега.
Да не можеш дъх да си поемеш от това,
да усетиш колко красива може да бъде Реалността.
Да чакаш с нетърпение сега
да чуеш от вълшебните уста:
- Обичам те и твой съм!
И да отвърнеш със същите веднага,
на мига.
© Мимчо Todos los derechos reservados