16 may 2021, 21:21

Реалност без теб 

  Poesía
473 0 3

Трябваше да го видя от самото начало
Фалшива любов, прикрита от това,

което исках в сърцето си

Просто не можах да устоя,

това беше погледът в очите ти и изяществото на усмивката ти

Трябваше да го видя от самото начало,
че ще разбиеш сърцето ми на парчета и след това ще го хвърлиш

Ти ми даде небето, после го взе
Пусна ме, но каза, че не мога да остана
Сега краката ми са отново на земята
И аз останах в реалност без теб

Отиваме там, където мечтите се сбъдват
И няма да ни задържат страховете ни
Ще се доверим, че тук има живот за нас по този начин

Искам да знаеш, че все още те обичам
Където нощта се кълне в любовта си към звездите

© Емил Богданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да попаднеш в капана на собствените си очаквания. Когато човек е влюбен, изживява по болезнен начин последствията.
  • "И останах в реалност без теб!" и съм съгласна с Ирина!
  • Най-голямата болка е предателството. Не загубата.
Propuestas
: ??:??