Реалността
Обичам, когато си сгушена във мен,
на щастието се чувствам тогава в плен.
Обичам твоите зелени очи,
в тях виждам сбъднатите си мечти.
Обичам да прекарвам пръсти през твоята коса,
сякаш прекарвам ръка през нежна топлина.
Обичам устните ти да целувам
и на всеки миг от тази страст да се любувам.
Чувствам жива моята душа,
тя е открила своята съдба.
Обича те моето сърце
и никой не ще го спре.
Ти за мен си любовта.
Обичам те, това е реалността.
© Радослав Янчев Todos los derechos reservados