11 oct 2009, 21:56

Реалността е тази, за съжаление... 

  Poesía
642 0 3

Пясък, кал и мръсотия
обградили са ни до шия
няма оправия... в тази олелия.
Ядове само, никакви веселия,
кавги жалки и груби обвинения.
Обградени в барикада от престъпления,
гетата се пълнят, няма угризения.
Агресивността поражда възмущения, 
без отговор остава всичко, само смирения.
Огледайте се, властващи, дайте наставления, 
леваците изпращайте без отклонения и
идеите си отстоявайте, без притеснения.

© Лорита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??