24 may 2008, 1:28

Ребус 

  Poesía » Otra
819 0 4
Очи замръзнали и тиха непотребност,
окъсан спомен, восъчни следи,
ръцете кървави и прашна вечност,
силует потаен, пясъчни сълзи.

Цветя трънливи, студ във самотата,
във мрака стъпки, кален страх,
горяща болка, крясък в тишината,
красноречиви думи, грозен смях.

© Диана Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??