24 мая 2008 г., 01:28

Ребус 

  Поэзия » Другая
818 0 4
Очи замръзнали и тиха непотребност,
окъсан спомен, восъчни следи,
ръцете кървави и прашна вечност,
силует потаен, пясъчни сълзи.

Цветя трънливи, студ във самотата,
във мрака стъпки, кален страх,
горяща болка, крясък в тишината,
красноречиви думи, грозен смях.

© Диана Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??