4 dic 2013, 15:01

Рецепта за обичане 

  Poesía » De amor
402 0 1

Рецепта за обичане

Събрах в шепи тишини.
Реших да ги смеся с обичи.
Добавих думички боси
и няколко нотички.
Дадох и топлина от сърцето,
търколи се сълза,
ръце онемяха от нежност.
Тогава времето спря,
стана чудо: изгряха
мигове споделени, стоплени.
Нарекох ги: обичане.

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)′ 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??