Рецепта за обичане
Събрах в шепи тишини.
Реших да ги смеся с обичи.
Добавих думички боси
и няколко нотички.
Дадох и топлина от сърцето,
търколи се сълза,
ръце онемяха от нежност.
Тогава времето спря,
стана чудо: изгряха
мигове споделени, стоплени.
Нарекох ги: обичане.
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Все права защищены