Dec 4, 2013, 3:01 PM

Рецепта за обичане 

  Poetry » Love
449 0 1

Рецепта за обичане

Събрах в шепи тишини.
Реших да ги смеся с обичи.
Добавих думички боси
и няколко нотички.
Дадох и топлина от сърцето,
търколи се сълза,
ръце онемяха от нежност.
Тогава времето спря,
стана чудо: изгряха
мигове споделени, стоплени.
Нарекох ги: обичане.

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)′ 

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??