11 jul 2008, 13:51

Редактиране на поезия 

  Poesía » De humor
766 0 6


Редактирам...
Редактирам...
И не спирам...
И не спирам...
Чак щом спра
да я разбирам,
няма що
да редактирам.
........................................
........................................

Поезийо,
ти ставаш „класна”,
щом си и леее... еекичко
неясна...

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??