11 июл. 2008 г., 13:51

Редактиране на поезия 

  Поэзия » Юмористическая
728 0 6


Редактирам...
Редактирам...
И не спирам...
И не спирам...
Чак щом спра
да я разбирам,
няма що
да редактирам.
........................................
........................................

Поезийо,
ти ставаш „класна”,
щом си и леее... еекичко
неясна...

© Александър Белчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??