Река от емоции, живота залива,
дълбока и бурна, вечно пенлива.
Опитваш да я преминеш, но се завръщаш,
опитваш да я прескочиш, но те поглъща.
Река ли е или просто измама,
живот ли е, щом тебе те няма?
На Радина
© Ян Тра Todos los derechos reservados