20.11.2007 г., 20:12 ч.

Реката на живота 

  Поезия » Философска
582 0 2

Река от емоции, живота залива,

дълбока и бурна, вечно пенлива.

 

 

Опитваш да я преминеш, но се завръщаш,

опитваш да я прескочиш, но те поглъща.

 

 

Река ли е или просто измама,

живот ли е, щом тебе те няма?

 

 

На Радина

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??