19 dic 2013, 21:07

Решение 

  Poesía
463 0 2

Споделяш с някой радост и тъга,

но той дали със тебе ги споделя?

Дали дели със теб една съдба,

или е обща само брачната постеля?

 

Опитваш се да бъдеш там,

в моменти винаги насреща.

Оказваш се изцяло сам,

когато ти потрябва нещо.

 

Самотен, леко отегчен,

в живота плахо ти пристъпваш.

Дошъл е този ден за теб,

във който трябва да си тръгнеш.

 

Дошъл е ден да разбереш,

че няма смисъл да преглъщаш,

че колкото и да дадеш,

отсреща никой не отвръща.

 

Затуй събирай си ума,

стисни последно зъби бързо,

но този път не със тъга,

а с сила, че решил си да си тръгнеш.

© Преслава Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Гъди-гъди-гъди, я преброй до три и премисли
  • Тук има разочаровение и след него идна решителността! Поздрав за стиха!
Propuestas
: ??:??