27 feb 2008, 11:09

Решителна в доброто е реката 

  Poesía » Formas orientales
641 0 3
Четейки "Аз плувам в плачеща река" на Валери


Решителна в доброто е реката,
щом в нея вливаш светлина.
Сълзите за куража са отплата,
ти плуваш в плачеща река...

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??