2 nov 2009, 1:12

Ретро тема 

  Poesía » Civil
879 0 3

 

 

 

                                                Ретро тема

 

                                                                Повечето самоубили се поети са оптимисти

 

                                         Не искате да ни простите,

                                             че не издадохме стон

                                           и сега си подсвиркваме,

                                             напук на добрия тон

                                             и носим джинси дори

                                  през зимата - под евтиния балтон.

                                  В нищо невярващите скептици

                                   се смеят на всички романтици.

                                    Но не знаят какво е безверие,

                                     защото търсят само безветрие.

                                    Мъртвите няма да се съживят.

                                        Но живите могат да умрат.

 

                                                               Wali./Виолета Томова/

 

 

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Силно!
  • " В нищо невярващите скептици
    се смеят на всички романтици."

    Ние сме романтични души и се чувстваме добре!

  • Здравей Вили! Как го беше рекъл Хайтов-едно е да искаш, друго-да можеш и трето-да го направиш. Търсенето на безветрие... Има много мъдрост в поезията ти. Благодаря ти! Сърдечни поздрави!!!
Propuestas
: ??:??