23 jun 2010, 18:43

Ревнала е Мецана 

  Poesía » Parodias
1261 0 18

Ревнала Меца Мецана,

че нямала Долче Габана -

рокличка малка и черна,

белким я Вълчо погледне.

 

- Не плачи, Мецо Мецано,

казала Хитра Лисана,

давай на мене медеца,

повечко хвърляй гюбеци.

 

Послуша я Меца Мецана,

с танци и йога се хвана,

с ленено семе,  марули -

иска света да опули.

 

В рокличка Долче Габана,

с повечко грес, тя се вдяна.

Новата модна икона

днеска е Маца Мацона.

 

 

 

 

 

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??