20 oct 2007, 12:12

Ревност 

  Poesía
730 1 3
Може би за тебе
някой ден ще съм забравен сън.
Може би заради ревността,
която често те обсебва.
Подвластен на съмнения, 
страхът сипе ти очите с прах.
Заслепен от поредната заблуда,
неразбрал още, че съм само твоя,
допускаш някога да ме зaгубиш.

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??