Oct 20, 2007, 12:12 PM

Ревност 

  Poetry
729 1 3
Може би за тебе
някой ден ще съм забравен сън.
Може би заради ревността,
която често те обсебва.
Подвластен на съмнения, 
страхът сипе ти очите с прах.
Заслепен от поредната заблуда,
неразбрал още, че съм само твоя,
допускаш някога да ме зaгубиш.

© Кристина Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??