7 jul 2007, 11:50

РЕВНОСТ 

  Poesía
453 0 2
Всяка нощ за тебе питам,
на звездите и луната се обричам.
В  плен на натежала ревност съм,
на помощ викам страстния Юпитер.
Защо ли се предадох в плен,
инатът по-силен е от мен!?

Почакай, миг, от болка недокоснат,
не се завръщай ти без ласка.
Почакай, ласка, с обич натежала,
Венера дойде - помъдряла!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??