7.07.2007 г., 11:50 ч.

РЕВНОСТ 

  Поезия
454 0 2
Всяка нощ за тебе питам,
на звездите и луната се обричам.
В  плен на натежала ревност съм,
на помощ викам страстния Юпитер.
Защо ли се предадох в плен,
инатът по-силен е от мен!?

Почакай, миг, от болка недокоснат,
не се завръщай ти без ласка.
Почакай, ласка, с обич натежала,
Венера дойде - помъдряла!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??