Разяжда ме отрова силна,
отровата на ревността.
Защо се чувствам нестабилна?
Защо не вярвам в любовта?
Във мен бушуват бури страшни,
бурите на ревността,
неосъзнато странно чувство,
по-силно сякаш от страстта.
Дано във този стих успея
на болката да дам аз ход
и себе си да овладея,
и да не търся вече брод!
© Вили Todos los derechos reservados
и болка е...с обич, Вили.