21 oct 2011, 10:15

Ревност 

  Poesía » De amor
439 0 4

РЕВНОСТ

Ти бе под двадесетгодишна,
а аз току над тоз предел.
По теб тогава завъздишах
и в любовта ни бях се вплел...

 

О, бяхме толкова щастливи.
Пияни бяхме от любов!
С мечти велики и игриви
пред прага на живота нов...

 

Ти беше руса самодива.
Неземна! Но от този свят.
А аз развявах черна грива...
И тръгнахме по своя път!

 

Така създадахме семейство.
Родиха ни се дъщери.
И всичко в нас свещенодейства…
Дано така да продължи!...

 

Обичам те и те ревнувам.
Бих искал само да си с мен.
Не съм фалшив! Не се прeструвам.
От теб аз съм претворен!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??