13 dic 2010, 19:04

Ревнувам те... 

  Poesía » De amor
1588 0 21

Ревнувам те - от жените,

          които си къпал с очи.

                   И гледал, и галил копнежно...

С цвета на очите ти

          моята горест мълчи.

                   Няма те тук, а целувам те нежно...

 

 

Ревнувам ти думите,

           писани с трепет,

                    преди още за мене да знаеш.

Раните брулят,

           сърцето ми шепне

                    от тебе нечути признания...

 

 

Ревнувам ти... мислите

             и нищо, че в тях

                     все още се виждам щастлива.

За теб съм орисана -

             вземи ме без страх!

                      Ревността с любов се изтрива...

 

 

 

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??