8 feb 2012, 22:05

Рибарят 

  Poesía
555 0 2

          Живодар Душков

 Рибарят                                         

 

Старият рибар,                              

който години наред                        

с морето се е борил…                

старият рибар,                               

който със самотата                      

дни и нощи се е прегръщал…         

старият рибар –                             

принуден да бъде на сушата,                   

търси                                               

не спокойствие,                               

 а обич…                                 

 

Дълбока като морето.                   

Бурна като вълните.                       

Пълна като самотата.

 


© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мълчаливо, в броеницата на дните, търси себе си...
  • Добре казано. Една малка импресия, която има обаче един недостатък - не е стихотворение. Защо ли е при поезията?
Propuestas
: ??:??