12 jul 2007, 11:44

Рила 

  Poesía
874 0 9

         Божествената красота на музика от орган
         в неземната хармония на тези върхове...
         Тук моят дух нагоре, все нагоре
          безкраен космосът зове...

         Тук всички тайни на Всемира
         отново мамят моята душа...
         Tук всеки миг се ражда и умира

         смисълът на  Вечността ...
       

         И аз съм край  или начало...
         И аз съм част от светъл кръговрат...
         Тук моите душа и тяло
          към Твойто съвършенство, Боже,
          се стремят!

               
            май 2000 г.
           На Рилския манастир
        

         
         http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=82372

       

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??