Божествената красота на музика от орган
в неземната хармония на тези върхове...
Тук моят дух нагоре, все нагоре
безкраен космосът зове...
Тук всички тайни на Всемира
отново мамят моята душа...
Tук всеки миг се ражда и умира
смисълът на Вечността ...
И аз съм край или начало...
И аз съм част от светъл кръговрат...
Тук моите душа и тяло
към Твойто съвършенство, Боже,
се стремят!
май 2000 г.
На Рилския манастир
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=82372
© Нина Сименова All rights reserved.
Разбира се,че разрешавам !
За мен ще бъде чест !