Че ме харесваш, казваш...Току виж,
че вземеш и да ме обикнеш?...
А пò натам?... Дали ще издържиш
и с нрава ми дали ще свикнеш?
Чешит голям съм и това го знам.
Със дявола си другарувам.
За вярност приказки и други там –
дори не искам и да чувам...
Не съм създаден за една жена!
Добре, де, твой ще съм, частично!
Дали не чувствам в себе си вина?
Недей мисли егоистично!...
Не го ли беше казал Господ Бог –
щом имаш, раздели със други?
И тъй като съм със сърце добро
моми дарявам и съпруги...
Та помислù, съветвам те, добре –
дали със мен ще се оправиш?...
А инак – любовта ми е море!
Внимавай да не се удавиш!...
© Роберт Todos los derechos reservados
Хубав ден ти желая!...