11 ene 2013, 18:34

Рисунка 

  Poesía » Filosófica
496 0 0

Нарисувай ми слънце, нарисувай небе,

нарисувай ми цяла планета.

Светъл дом за моите криле,

една любов, от сънища взета.

 

Имам всичко - мечта и покой

и столетия, от дедите ми взети.

Зимна буря и летен зной,

и земя, във която ще легна.

 

Нарисувай ми ти свобода

и мечта, по която да литна.

Имам волна и страстна душа,

надживяла на съдбата си дните.

 

© Вяра Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??