Нарисувай в мен картина от чувства,
обливай ме с любовни цветове!
Не ти е нужна четка, само пръста,
с него очертавай тайни светове!
Цялото ми тяло изрисувай,
страстта изписвай върху мен!
Обсебвай го ума ми и бленувай,
захир да станеш в него запленен!
© Ирина Пачелиева Todos los derechos reservados