20 jul 2007, 8:50

Рисуваш ли, художнико... 

  Poesía
810 0 16
Рисуваш ли, художнико...

Рисуваш ли, художнико...
рисуваш ли душата
на вятъра,
на птиците,
цветът на светлината...
Той има ли си име?

Художнико...

Харесвам твоя свят.
Светът ти има ли си име?
Кажи - какъв е моят цвят,
художнико -
       в очите погледни ме.

Рисуваш ли, художнико,
рисуваш ли...
животът си във цвят без име?
Със думи аз рисувам моя.
И съм щастлива.
Щастливец си и ти,
художнико...
      ... че имаш своя...

© Елена Леонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??