7 nov 2015, 18:25

Роден футбол 

  Poesía » De humor
357 0 0

Роден футбол

 

В печата снимка с родни футболисти

мен честичко довежда до погрешка,

че не разлиствам вестник за спортисти,

ами атлас за расите човешки.

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??