11 jul 2007, 9:38

РОДЕНА ГАЛАКТИКА 

  Poesía
449 0 2
Подари ми звезда,
поех я от твоята топла ръка,
тя, палещо, в моята длан заблестя,
и посипа се звезден прашец върху мен,
а по теб се посипаха златни цветя...
Със ухание бляскаво ти ме омая,
да поемем по звездния път към безкрая,
хванати нежно ръка във ръка,
с пътеводната малка, блестяща звезда...
А щастието наше, отрони бисерна сълза,
и сляхме се  така... в една...
ярка и пулсираща, заченала звезда...
Галактика, в миг, нова се роди,
от мен и теб - създали хиляди звезди...

/посветено на любимия съпруг/

© Дайан Флор Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??