13 nov 2022, 11:50  

Родена съм да съм поет 

  Poesía » Otra
625 3 17

Родена съм да съм поет,
това ми отреди съдбата.
И съм известна с нрав проклет,
и хич ме няма по хвалбата.

 

Изписах страници безчет,
но все останах си ръбата.
Родена съм да съм поет,
това ми отреди съдбата.

 

Дали съм жалък стихоплет
талант добих ли при делбата?
Сто стиха сливи са за смет,
но пък съм шилото в торбата.
Родена съм да съм поет...

 

 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??