7 ene 2020, 15:11

Роди се 

  Poesía » Del paisaje
1067 0 3

Разпадна се нощта -

на преди и сега. 

Вдигна платна

далеч от брега. 

Минути преди да зазори

Луната заличи, 

с затворени очи

всички болки прости, 

пред слънчевите дворци

дланите сви и потрепери. 

Денят се роди! 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??