Jan 7, 2020, 3:11 PM

Роди се 

  Poetry » Landscape
1094 0 3

Разпадна се нощта -

на преди и сега. 

Вдигна платна

далеч от брега. 

Минути преди да зазори

Луната заличи, 

с затворени очи

всички болки прости, 

пред слънчевите дворци

дланите сви и потрепери. 

Денят се роди! 

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??