31 jul 2008, 21:18

Роди се денят 

  Poesía » Otra
493 0 5

Сбъдна се една моя мечта 

 

Роди се денят,

който желаех...

Бавно вървях.

Очаквах с надежда,

сега ме поглежда

тъй слънчев, сияен.

Искам да е безкраен!

С мечти зареден е,

сърцето във мен е,

а не някъде лутащо,

тъжно, жадуващо.

Роди се денят,

с който се слях.

Мечтата красива

ме прави щастлива.

© Ивелина Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??